Kan ik je ergens mee helpen?
Susan staat op werkdagen van 9.00 tot 17.00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?

Als ondernemer komen er allerlei kansen op je pad die je direct wilt grijpen. Maar daar is geld voor nodig dat niet altijd direct voor handen is. Je kunt dan naar de bank gaan, maar dat betekent vaak een hoop papierwerk, overleg met bankiers en accountants en weken wachten op de uitslag. Gelukkig is er nu KredietVooruit.nl. Voor ondernemers. Simpel en snel.

Voor ondernemers

Ben jij ondernemer en bestaat je bedrijf langer dan een jaar met een omzet van minimaal € 50.000,-? Grote kans dat je dan in aanmerking komt voor een krediet van KredietVooruit.nl. Zo kun jij snel extra voorraad of een nieuwe collectie inslaan, kapotte apparatuur vervangen, inspelen op een evenement of zelfs een nieuwe vestiging openen!

Flexibel terugbetalen

KredietVooruit.nl verstrekt krediet variërend van € 3.000,- tot € 250.000,- met een looptijd van 3 of 6 maanden. Gebaseerd op wat het beste bij jouw situatie past. Zo kan terugbetaling van je krediet via je PIN-apparaat lopen, of als je dat niet hebt via dagelijkse incasso’s.

Terugbetalen via je PIN-apparaat gaat flexibel en automatisch, op basis van een vast percentage van je omzet. Draai je op een dag een hogere omzet dan gemiddeld, dan betaal je sneller af. Is de omzet lager dan normaal, dan betaal je minder.

Als je geen PIN-apparaat hebt maken we gebruik van dagelijkse automatische incasso’s, die rekening houden met de dagelijkse omzetverschillen.

Nooit een betalingstermijn missen

Omdat de terugbetaling volledig automatisch gaat, hoef je niet bang te zijn dat je een betalingstermijn mist. We incasseren vijf keer per week en jij hebt er geen omkijken naar.

Aanmelden is eenvoudig

Na het invullen van je gegevens laten we je binnen 24 uur (op werkdagen) weten of je in aanmerking komt voor een krediet. In de meeste gevallen staat het geld al binnen een paar dagen op je rekening!